Русский   |   English   |   Пошук
Про підприємство Продукція Послуги Інвесторам та акціонерам Тендери Новини Відео

АТ «Мотор Січ» не зупиняється на досягнутому.

24.04.2019

Після успішного випробування і впровадження системи живлення паливом, що дозволяє працювати на двох видах палива (природний газ / рідке паливо) на електростанціях сімейства ПАЕС-2500, керівництвом АТ «Мотор Січ» було прийнято рішення щодо застосування подібної системи в газотурбінних установках «Мотор Січ ГТЕ-6 / 6,3 М1УХЛ1».
Роботи проводилися на природному газі, на газі ТС-1, Т-2 по ГОСТ10227-86 і дизельному паливі по ГОСТ 305-82 і ДСТУ3868-99.
У 2018 році підприємству АТ «Мотор Січ» було поставлено завдання виготовити газотурбінну установку, яка змогла б виконати функції резервного джерела в системі енергетичної безпеки АЕС України. Одним з головних вимог, що пред'являються до ГТУ, був швидкий запуск резервного джерела живлення, з виходом на номінальну потужність за короткий проміжок часу. Серійні газотурбінні установки «Мотор Січ ГТЕ-6 / 6,3 М1УХЛ1» виробництва АТ «МОТОР СІЧ», здійснюють запуск з виходом на номінальну потужність 6 МВт протягом 9,5 хвилин. При проведенні комплексу робіт пов'язаних з модернізацією ГТУ і систем автоматичного управління ГТП-8 / МС-Е і САУ ГТУ - був отриманий результат, в якому ГТУ «Мотор Січ ГТЕ-6 / 6,3 М1УХЛ1» забезпечує запуск і вихід на номінальну потужність 6 МВт протягом 55 секунд.

Авіаційні двигуни Промислові установки Товари народного споживання Послуги